Ny nettside presentert på desktop

Inventa Finans var i en prosess der de skulle lage selskapet om til Inventa Gruppen, som skulle bestå av Inventa Finans, Inventa Kompetanse, og Inventa Eiendom. De trengte promoteringsmaterieller og en nettside som kunne både representere gruppen i helhet, samtidig som en platform for å vise frem sine eiendommer og lett kunne styre utleie fra siden.

Vi laget nettsiden med CraftCMS, sånn at vi kunne skreddersy systemet til kunden for at de enkelt og intuitivt kunne styre utleie av sine eiendommer direkte på sitt eget nettsted. Dette minimerte nødvendig opplæring, og gjorde at kunden kunne fokusere på akkurat de det skal. Vi laget også en innloggingsportal for alle leietakere, sånn at de kunne få tilgang til en side som viste til alle fordeler som kom med av å leie hos de. Vi stod også for å levere reklameartikler og firmagaver med logo i høy kvalitet

Inventa Gruppen er et selskap som består av Inventa Finans, Inventa Kompetanse og Inventa Eiendom. Selskapene jobber med invisteringer, rådgivning og utleie av både næringslokaler og leiligheter. Selskapet er lokalisert i Bergen.

Eiendomseksjonen på nettsiden presentert på desktop og mobil